Follow Us

+389 71 26 20 20
+389 70 390 400
+389 70 22 04 40

hortiexpert@t.mk

Mon - Sat 08:00 - 16.00
Sunday Closed

Имате проблем со вашата градина?

Контактирајте нѐ

Нудиме различни услуги
ЗАШТО НÈ ОДБИРААТ НАС ? ____

1

2

3

Image

УСЛУГИ и што можеме да направиме за вас

  • Проектирање и изведба на дворови
  • Одржување на дворови
  • Проектирање и изведва на системи за наводнување

Image

ПАРТНЕРИ

rainbird

akpala

vavai

inaqua

HORTI EXPERT Group

Please do see our video and see our dedicated team woring

See Videos

ДОСЕГАШНИ ПРОЕКТИ

1 4 3 4